torsdag 20 oktober 2016

DET HÖLL 25 MINUTER...

Det höll 25 minuter för Donald Trump. 

Då det gäller Irak så är oljeanläggningarna skrivna på republikanen George W Bush junior och hans oljebolag. Även om nu dessa anläggningar varit i handen på ISIS och till viss del är. Så republikanerna har också styrt en hel del politiska misstag som demokraterna tvingats gör i och med att George W Bush vill ha tillbaka oljan i sina bolag. Så Donald ska nog ta reda på mera fakta och sopa rent framför republikanernas dörr. Och vad jag har sett i verkligheten i Irak är att det har faktiskt kommit in kvinnor i irakiska regeringen som har gjort att positiva influenser av demokrati har spridit sig till militären.

Och det är faktiskt republikanerna som äger arabiska och afrikanska oljeanläggningar, gasfält, gruvor helt och hållet med profit som ingång och utgång. Och miljöansvar finns inte på bolagsstyrelsernas agenda. Så det sätter också prägel hur man ser på USA och samarbete med dom vare sig dom är republikaner eller demokrater. Det var republikanen George W Bush junior som införde att bistånd ska USA ha betalt för även då FN utför biståndet går naturresurser till den amerikanska staten.

Sen då det gäller Ryssland ska man inte glömma republikanerna som är också stor del oljemagnater med Bush klanen i ledning och sen nu Cheney på gasområdet så kommer det att vara en strid mellan USA och Ryssland om makten över arabernas olja och det har inget att göra med respekt utan maktutövande över en region med stora naturtillgångar USA och Ryssland vill ha makt över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar