tisdag 4 oktober 2016

MANIPULERAR PUTIN VÄRLDEN ?

Varför jag säger det är för att det verkligen finns en fullt aktiv trollfabrik i St Petersburg Ryssland. Den ägs och kontrolleras av Prigozine.
Ni undrar säkert varför han bär kockmössa, nej han är inte Putins personliga kock. Utan han sköter allt underhåll av Rysslands militär förläggningar. Men han ska också nu sköta all upprustning av hela Rysslands militära byggnader. Och han levererar mat till Moskvas skolor. Och sköter allt rörande festligheter för Putin och Medvedev och Kreml eliten.

Nu återkommer jag till hans nu aktiva aggressiva trollfabrik i St Petersburg han anställer folk som jobbar dygnet runt med att trolla folk på Facebook, Twitter, bloggar, privatpersoner som bloggar, politiker, företagsledare, författare, filmproducenter, musiker, konstnärer, med flera. Denna trollfabrik talar 125 olika språk. Dom siktar in sig på dom som är kritiska till Kremls elit och Putins nuvarande utlandspolitik och målsättningar.
Prigozine är 2 gånger dömd brottsling som blev miljardär.

Rysslands politiska opposition har en aggressiv och alltmer destruktiv organisation som styr Ryssland mer kriminellt öppet. Och försöker tyvärr tvinga på oss andra deras arroganta cyniska sätt att göra affärer.

Alexey Navalny oppositions politiker har min största beundran att med lag och ordning helt demokratiskt försöka bekämpa den alltmer växande kriminella korruptionen i Ryssland som även finns inom Kremls elit.


Nu kommer min undran gott folk, försöker han styra världen på det sättet med cyniska aggressiva troll på Twitter, Facebook, bloggar och andra diskussionsforum. Styra andra länders beslut i frågan om affärer med Ryssland. Eller vår ovilja att göra affärer med det sätt dom nu agerar mot omvärlden. 

En sak är klar man kan se det på olika sätt utifrån vilken position man är i, anställd som troll i St Petersburg eller Kremls elit och oss dom använder trollen mot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar