måndag 31 oktober 2016

FARLIG VERKLIGHET....

Genom större delen av världen växer nu fram populistiska politiska partier fram med rötter i extrem nazismen.


I vissa länder har dom finputsat fasaden för att passa in i landets parlament, men har vilande celler som väntar på dessa nationella partier ska komma till makten.

Deras mål är att genomföra följande :
- All invandring ska stoppas.
-All media och journalister som inte tillhör deras parti eller partimedia ska vara godkända av den nya staten.
-Ta bort kvinnornas rösträtt.
-Utrota judar.
-Att endast partimedlemmar förbehåller sig rätten till våld mot andra som dom ser som ett hot, utan att medlemmar blir straffade.
-Ett rasbiologiskt institut som skapas för rasbedömning genom profilering i Ryssland, Tyskland, Finland, Sverige, Danmark, Italien, Grekland, Polen och Ungern.
- HBTQ personer kriminaliseras, i alla fall om de lever på annat sätt än det heteronormativa. Homosexuella dödas/fängslas.
-Demokratin ska ersättas av en folkdemokrati av samma tp som i antikens Grekland.
-I Sverige:Allmän värnplikt återinföras, vapnen efter avslutad tjänst får behållas, laglig rätt till nödvärn med vapen i hemmet.
-Dagens partier avskaffas och deras företrädare ställ inför domstol.
-Dödsstraff återförs.
-Mötesfrihet avskaffas för all verksamhet som inte är lojal mot den nya staten.
-Rörelser som verkar för invandring och rasblandning förbjuds.

Dessa partier har medlemmar som nu börjat beväpna sig, börjat utöva kampsporter och styrketräna. Dessa har lång arbetslöshet bakom sig, låg utbildning, tung kriminalitet med hatbrott, våldsbrott och droger bland annat. De förväntas vara redo inför den kommande revolutionära kampen, den strid då det demokratiska samhället ska falla.


Dom hyllar vad Vladimir Putin lyckats genomföra i Ryssland som innebär extrem nazister del av den ryska militären och ser Vladimir Putin som nya Hitler, alltså nya tidens nazistiska ledare i och med att Putin låter dom fritt växa sig starkare på Krim och i nordöstra Ukraina.

Dessa extrem nazister och dess vilande celler finns i Ryssland, Ukraina, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, England, Ungern, Frankrike, USA,Kanada, Serbien, Grekland, Italien, Spanien, Tjeckien och Rumänien för att nämna några.

Dom populistiska partiernas medlemmar anser sig sig ha rätten:
-Det är endast partimedlemmar som får hetsa mot folkgrupper som enligt dom inte tillhör normen.
- Att partiledningen får göra fientligt övertagande av företag (som Putin gjort i Ryssland) som inte godkänts av den nya staten och som tillhör någon av deras många fiendekategorier.

Då dessa medlemmar nu tränar kampsporter och styrketränar kommer också viljan att praktisera vad dom lärt sig. Dessa extrema nazistiska partier pratar om en sista strid. Dessa medlemmar kanske inte utgör ett reellt politiskt hot, men det utgör reellt hot mot de enskilda individer som passar in i deras fiendekategori.

Så ser man till helheten på deras målsättningar och deras ideologier så inser man dom kopierar dom extrema islamistiska terrorgrupperna. Så som bägge grupperna kopierat  Adolf Hitlers religions och rasideologier.

Sen tyvärr drar nu dessa extrema grupper till sig kriminella folk som får sin aggressiva sida utagerande. Och terrorgrupperna ger anhängare betalt i billiga droger som kommer från deras odlingar i Afghanistan. Med dessa extrema nazigrupper och extrema islamistiska grupper blir våldet, dödandet, droger och tung kriminalitet vardag.

En dödlig våldscirkel utan slut. som personligen inte vill ha. Och jag undrar vill Vladimir Putin bli deras nya ledare, han har ju inte klargjort direkt att han är emot nazister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar