tisdag 18 oktober 2016

PAVLOVS DÖD I ÖSTRA UKRAINA....

Efter att en ukrainsk militär ledare blivit ihjäl skjuten i strid av proryska rebeller. Och sen på det Pavlovs rebell styrka tungt beväpnad av Kreml tagit till fånga 15 stycken ukrainska soldater avväpnat dom och sen skjutit obeväpnade soldater i huvudet . Tycker verkligen Alexander Zakharchenko det är korrekt militär handling från rysk militär som han anser sig tillhöra. Och därför kan föra Vladimir Putins talan om nordöstra Ukraina.

Vladimir Putin börjar förlora trovärdighet om han klara leda en alltmer nazistisk militär som för varje vecka ökar mer i antal både bland befolkning och militär i Krim och nordöstra Ukraina. För ryska extrem nazisterna börjar visa mer tendenser att att ta över samma handlingsplan som Hitler hade i Tyskland men överförd ur rysk militär synvinkel. 

Om det är denna sorten kaos han strävar efter blir han extremt farlig för sina affärspartner i och med dom är judar, muslimer och inte har Vladimir Putin som favorit och därmed också blir hotade från dessa extrema nazisterna inom ryska militären som nu växer ganska snabbt i  antal i östra Ukraina som dom nu utropa till rysk delrepublik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar