lördag 1 oktober 2016

PUTIN & RYSKA OPPOSITIONEN...

I och med att Vladimir Putin har tagit ytligare stridsplan till Syrien visar att han tänker slutföra massmorden från luften med att bomba ut så mycket som möjligt. Och al-Assad jobbar på att mörda obeväpnade på marken med sina krypskyttar.

Fortsätter han med det är inte steget långt att göra likadant mot den ryska oppositionen i Ryssland. För då Vladimir fått blodad tand på det han nu gör i Syrien så kan den ryska politiska oppositionen känna dödshotet från Putin och hans oligarker nära. Jag hoppas att Aleksej Navalny hinner fly med sin familj.

Att Putin har förberett sig på det värsta är helt klart i och med att han har byggt en stålbunker på Kremls mark och den har mat och vapen för år framåt. Och kosta på en stålbunker för sin familj och hans närmaste vänner då helvetet i Ryssland brakar lös säger en hel del att han har tappat alla gränser vad som är rätt och fel i hans utövande som president.

Han är en rysk version av Usam Bin Ladin med utan en klok fru som skyddar barnen och inte kan stoppa han och oligarkernas destruktiva framfart. Tråkigt att se sån utveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar