onsdag 12 oktober 2016

PUTIN & AFGHANISTAN & RYSKA MAFFIAN...

Alla kan nog hålla med om att i början var faktiskt Vladimir Putin positiv till samarbete med demokratiska länder och ha demokratiskt skötta affärer. Men nåt hände på vägen som fick denna före detta polisen att byta bana. Då man övertar i fientlig handling före detta statliga företag som Putin och hans kompisgäng gjorde för öppen ridå, så måste man inse sen för att behålla den enorma förmögenhet dessa kriminella oligarker nu besitter och mer för varje vecka infiltrerar sig i fler ryska statliga bolag för att få ännu mer pengar i sina privata plånböcker kan man inte gå med på demokratiska val, avtal eller affärer som följer internationella lagar och förordningar. Det största och farligaste hotet varit mot Putin var Tjetjenska islamska ledaren Ramzan Kadyrov, så för istället att ha konstant hot från en rik och mäktig islamsk ledare som dessutom har en dödligt skicklig militär så vände Vladimir Putin och hans kompisar på hela saken, man allierade sig med Ramzan och utnyttjar hans arme i krig mot Ukraina. som politiska oppositionen i Ryssland ser som en terrorist.

Det är här nu den nya vändningen i Vladimir Putin och hans kompisars nya politiska ideologier tar en farlig destruktiv vändning för oss övriga länder. Det har nu framkommit att han är vän med Rysslands mäktiga maffialedare, som nu tillhör Kreml eliten. Och ur deras synvinkel är den positiv men möjliggör mer kriminella grupperingar i dom länder där dom har sina flygbaser och med ekonomisk makt kontrollerar politisk agenda.

Dom länder som nu Putin har fullständig kontroll över är Turkmenistan, Uzbekistan, Tadzikistan, Kirgizistan och Kazakstan, vilket gör att då dom också fått etablera en flygbas i Afghanistan får därmed ryska maffian sitt billiga knark och kan med länderna mellan Afghanistan och Ryssland föra fritt knarket till ryska konsumenter.

Men kom ihåg ur deras synvinkel är det en ekonomiskt positiv bana Putin och den ryska Kreml elit har valt och är heligt förbannade rent ut sagt, att vi övriga länder inte kan se hur dom ser på deras nyvalda väg som dom valt för deras behov tycka som dom. Har man under flera århundraden levt under hot och fruktan på grund av enväldig härskare så tänker Putin och hans ryska oligarker ta in resten av världen i samma tillvaro som ryska befolkningen lever i. För Putin och hans oligarker är fruktan likadant som respekt,  för oss är fruktan inte respekt för oss, respekt är att få respekt som att ge respekt.

Då är frågan ska vi tillåta dom kriminalisera dom länder dom nu etablerar sina flygbaser i, för tyvärr kommer alltid en destruktiv svans ur våran synvinkel. Eller låta Putin förvandlas till en mäktig terrorist med kärnvapen ? Hur blir det med oss som vill minska maffians makt i vår värld och maffians knark till våra barn ?

Men som tur är så har vi effektiva metoder att bekämpa maffian, men skillnad mellan Ryssland och väst länder är att vi inte tar till kärnvapen utan tar det mer miljövänligt och humanitärt bättre än den väg Putin och Kreml eliten tycks ha valt. Så istället för aggressiv motattack så tar vi det på ett mer produktivt fredligare sätt, så kom an bara " vännen".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar