söndag 9 oktober 2016

USA & RYSSLAND ANKLAGAR VARANN...

Alltså nu anklagar USA Ryssland för att hacka. Och Ryssland kommer sen att anklaga USA för att hacka.


Snacka om att dessa länder behöver sopa rent ordentligt framför sin egen dörr innan man anklagar andra länder för det man själv har fristående departement som gör på heltid. 
SVERIGE lägger inte pengar på att skapa en statlig avdelning med hackare eller troll. Och ändå fast vi inte gör mycket väsen av oss så får vi en massa otillåtna överflygningar av andra länders militärflyg.

Så vi i Sverige har väldigt god anledning att vara bittra över den övervakning som andra länder lägger ner så mycket pengar på. Men så klart vi supersmarta självständiga svenskar är ju nånting ni suktar som tusan efter. Det är ju toppen med svenska supergoda praliner,
för att inte tala om alla uppfinningar som nu kommer i produktion 2017. 

Det är tufft att vara svensk och så eftertraktad, en smak av oss och det ger manisk begär på mersmak av oss och våra produkter. Men som övriga länder i vår värld så har Sverige också en begränsning hur många flyktingar vår statliga ekonomi kan tåla. Och den gränsen är nådd. För våra politiker vill behålla den ekonomiska samhällsstruktur för oss svenska medborgare. Därav dom nya asyllagarna, om fler länder tagit emot ett antal flyktingar och inte bara Tyskland och Sverige. Men även Jordanien,Libanon, Libyen, Grekland och Italien som har stora kostnadsbördor på grund av Rysslands beslut att stärka al-Assad som president i Syrien.

Det är inte bara gamla ryss länder som Vitryssland, Georgien, Ukraina och övriga Kaukasus länder som får minus ekonomiska utslag utan dom som också har tagit emot dom största grupperna med flyktingar. Så Ryssland och USA'S maktstrid om Ukraina och Syrien med fler arabiska länder nu Vladimir Putin tänker få kontrollen över får ekonomiska bakslag för övriga länder.

Att Vladimir Putin hoppar på den fälla USA riggat åter igen för att söndra och härska. Både USA och Ryssland följer gamla beprövade metoder som visar sig i längden kosta mer än det smakar och ger negativa nya uppkomna problemhärdar för oss övriga. Allt för makten över arabernas olja. Putin och hans oljeoligarker i Ryssland och i USA har vi Bush klanen med sitt oljebegär efter mer olja att ha makten över till detta ska läggas BUSH kompisen Cheney's gasbolag som är efter som Bush kontrollera diverse gasledningar och anläggningar runt om i vår värld.

Gott folk detta är 2 politiska system som nu håller på att krascha inför våra ögon i olika hastigheter.  Sen om politiker eliten har förståndet att inse att detta vansinne måste få ett slut. För att deras storhetsvansinne och maktbegär håller på att förgifta våra länder och politik som kommer att skapa mer misstro och förakt för dessa länder i FN och FN:S säkerhetsråd. Det börjar alltid och slutar med nån av dessa två bråkmakare USA och Ryssland.

Tack för ordet gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar