tisdag 11 oktober 2016

ISIS ÄR INTE ISLAMSKT...



Okej, nu har engelska utredare insett att ISIS tar kriminella från olika delar världen. Tydligen har många regeringar glömt att dom har som så många andra terrorgrupper opiumodlingar i Afghanistan. Men dom tar också mer personer med mer våldsamma begär som inte har betänkligheter mot att utföra våld mot folk som kommer i deras väg. Pedofiler, våldtäktsmän, droghandlare, dömda mördare som har blivit fria, nekrofiler och frustrerade ungdomar som kan lätt manipuleras om till deras tycke.

Dom som jag mest har en fundering över är dom ryska kriminella före detta militärer som nu dom senaste åren anslutit sig till ISIS, där rör det sig om ett samarbete mellan ryska maffian och ISIS och belöningen är där knark. Som ni tidigare minns så fick kriminella tag på radioaktivt cesium från Krims kärnkraftsverk och skulle ge det till ISIS för att få billigt knark från deras Afghanska odlingar. Och ryska maffian är ganska mäktig av förklarliga orsaker, maffialedaren vän med Putin. Varför bli vän med maffialedare istället för sätta i fängelse ?

Så inse ISIS var kanske i början islamskt men nu är det en kriminell organisation med mål att fientligt övertagande av oljeanläggningar som möjligt istället för Ryssland och USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar