måndag 17 oktober 2016

MILJARDÄR SPONSRAR TRUMP...

Det finns en miljardär som sponsrar Donald Trump's president kandidatur. Som flera av Donald's anhängare nu förväntar sig att Donald då han blir president TAR BORT RÖSTRÄTTEN FÖR KVINNOR efter dom så kallade "lögnerna" om honom kommit till allmän kännedom, då kvinnor valde att gå över till Hillary. 

Ungefär 10% av hans anhängare som också har ekonomiskt bidragit till hans kandidatur kommer att förvänta sig att han verkställer detta löfte om att ta bort kvinnornas rösträtt. Och med att han med glädje hetsar upp dom kan han nu själv istället räkna med aggressivt upplopp om han inte förverkligar deras önskan dom valt han till president för.

För såklart han inte tolererar otrimmade kvinnor bland sina anhängare, dom ska vara lika ungdomliga som han nuvarande fru.

På med dom sexiga underkläder och alltid ha sådana här strumpor för ni är till för män som Donalds väl lusta inte för er kompetens.

Man blir lite full i skratt, Donald verkar ju också tagit emot pengar från ryska oligarker också. Så skänk Donald lite pengar och köp han som USAS nya politiker, han är ju en av många. Gör en insats och sprid era pengar på välvalda politiker i Washington, det är det Bush och Cheney gör också. USAS bästa politiska valsystem politiker till salu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar