lördag 1 oktober 2016

USA MILITÄR TILL SYRIEN...

Om USA tänkt skicka marktrupper till Syrien så anser nog USA'S utrikesministern John Kerry att på det sättet kan man minska massdödandet av oppositionens obeväpnade befolkning och få mer ordning på dom ryska marktruppernas blinda lojalitet med al-Assad som mer cementerar och utökar extremistgrupperna i Syrien. Och förhoppningsvis fokuseringen hamnar på bekämpandet av extremistgrupperna.

Jag hoppas att Ryssland och USA kan fokusera på att bekämpa extremistgrupperna istället för att hitta nya möjligheter att förtrycka arabländerna och bestämma deras politiska agenda. Det är som en ansamling makthungriga gamar som samlas och sen ska visa upp en förklädnad att en demokratisk fredsduva då det är helt andra saker på dessa länders måltavlor.

Att extremist grupperna nu följer vad USA och Ryssland gör i arabregionen är väl alla vid detta skede fullt medveten om. Och kommer att fatta beslut om hur dom ställer sig om Ryssland och USA försätter sin nuvarande destruktiva arroganta politiska väg.Och gör 2 flugor i en smäll genom att försöka bekämpa terrorister och samtidigt stärka sina makt positioner, arabernas olja och gas men även förstärka sina militära positioner för då bevisligen dominera arabregionen på sitt överdominanta gamla vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar