torsdag 20 oktober 2016

RYSSLAND & SYRIEN OKTOBER 2016...

Då det gäller Ryssland och deras blinda lojalitet med Bashar al-Assad så tyvärr ser jag endast en repetition av USA'S misstag i Irak. 

Asma al-Assad sa i en rysk teve intervju att hon som skicklig affärskvinna kommer att skapa möjligheter som unga till högskoleutbildning och bygga en välfärdssektor som ger ett bättre liv för hela syriska befolkningen. Då undrar jag varför har man den senaste månaden med rysk assistans tagit och fängslat barn, kvinnor från oppositinens befolkning till fängelse i Damaskus på avdelning 215. Där man torterat dom till döds och sen vägrat lämna ut dom döda kropparna. Avdelning 215 går inte att besöka för då kommer deras humanitära fasad att spricka med besked. Det Asma pratar om att att Alaawiiterna den folkgrupp som familjen al-Assad lierat sig med och har dom mesta ekonomiska fördelarna i Syrien, så då faller den ekonomiska positiva nya väg hon vill införa som hon säger för hela syriska befolkningen.

Det ska faktiskt erkännas att hon är en skicklig aktiehandlare och var det i England i London innan hon gifte sig med Bashar. Men hon har inte aktivt deltagit i att föra en mer humanitär politik som innefattar den politiska oppositionens befolkning. Där har Bashar haft miltära skyttar som skjutit ihjäl barn och kvinnor från höga byggnader där dom inte syns. Dessa skyttar har beblandat sig med flyktingar i europeiska länder och vad dom väntar på för order om vissa flyktingar tänker sig fara ner och bygga upp oppositionen igen mer demokratiskt det återstår att se då ISIS och övriga terrorgrupper är borta från Syrien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar