onsdag 5 oktober 2016

DET BLIR INGET VÄRLDSKRIG...

Låt Vladimir Putin och al-Assad löpa sin destruktiva lina ut. Men det är hög tid att Vladimir står för sina handlingar då det gäller Syrien. Dra  FN och övrig personal tillbaka från Syrien då nu Putin steppar upp sin militära styrka i Syrien med krigsfartyg i Svarta havet strategiskt placerat för deras missiler nå Syrien. Låt Iran, Ryssland och al-Assad få utkämpa sin strid med ISIS. Det är vad ISIS vill från början. Det må bli helvetet på jorden men kom ihåg hur dessa personer och grupp kom till makten Putin & al-Assad&Iran. Samla bildbevis så tar vi itu med dom senare. För en riktig efterräkning kommer på detta. Nu är det upp till bevis på KGB gubbarnas kompetens i objektiv dialog och förmåga att inte skapa fler konflikter mellan klaner och länder. Vi vet vem vi har att skylla på. Vill Ryssland ta på sig ledartröjan måste dom också stå till svars för resultatet vad det än blir.


Det enda nu NATO  länderna kan göra är att ta ISIS från Irak och fösa in dom från nordvästra Irak till nordöstra Syrien. Så det så efterlängtade uppgörelsen mellan ISIS och Ryssland bli av. Och eftersom Vladimir Putin vill visa upp sin vapenstyrka och visa sitt rätta jag som en diktator bara kan göra. För att etablera en massmördande diktator till i vår värld.


Ja, nog tusan är han en rysk disträ gammal KGB agent som leker politiker och visar grova mobbar tendenser. För att vara så välutbildad har han fastnat i gamla korrupta diktator mönster och tror fruktan ger respekt. Den bästa medicinen för dessa KGB oligarker är låt dom ensamma ta sig an ISIS och dom övriga terrorgrupperna i Syrien då dom själva anser sig kunna det vi övriga inte kan.

Tack för ordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar