söndag 16 oktober 2016

DONALD TRUMP MÅSTE VISA MER VÄRDIGHET....

Donald har kommit med mer anklagelser mot Hillary Clinton. Hon ska riggat debatten mellan dom, hon går på droger, hon ska ha manat sina anhängare att attackera hans valhögkvarter. 

Alltså om hon gjort det har hon inte fördömt det som hänt hans valkontor sunt bondförnuft. Det är hennes fel att hennes man varit otrogen, ALLT är HILLARYS fel. 

Enligt Donald är det kvinnornas fel att männen är otrogna. Det viktigaste kvinnorna har att göra är att hålla sig modellsmala, vara vacker och tillgänglig för män som Donald Trump och hans anhängare. Sen kräver Donalds anhängare att rösträtten för kvinnor tas bort i USA. undrar vad hans nuvarande fru och hans EXFRUAR och dotter säger om det.

Man säger att gammal man dansar fan så illa, i detta fall så stämmer det. Han har en föråldrad och föraktfull syn på kvinnor. Istället för att hacka på Clinton så borde han fokusera på att tala om vad och hur han ska förbättra USA på en rad olika områden på skatter, sjukvård för dom fattiga och låginkomsttagarna, miljökatastrofer, miljövård, småföretagarna, turistnäringen, viltvården i USA, hur många natura områden han vill ska bevaras för efterkommande generationer, och så vidare.

Fortsätter han med ena galnare anklagelsen för enbart skapa tillfällig hets stämning mot Clinton för att inte behöva SJÄLV prata vad har för mer ingående politisk agenda så får väljarna sen sätta sig och räkna för vad som blir + och - för deras hushåll.

För fortsätter han hetsa folk mot Hillary istället för att prata politik så...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar