torsdag 20 oktober 2016

TRUMP'S RETORIK...

Man tror att Donald har en retorik men det har han inte. Hans enda mål är att komma till vita huset. 

Ömsom hetsar han sina trognaste anhängare mot att fängsla Hillary Clinton hon är USA'S största fara. Självklart ska vi ha rätten till våra vapen och fri tillgång till alla sorters vapen, detta val är riggad, denna kvinna har riggat valet för att säkra sin egen seger emot mig, det kommer att visa sig 8/11-2016  valfusk vid vallokalerna. Väljare borde ge henne stryk för allt ont hon gjort under sin politiska karriär.

Det är Hillary Clinton som har hetsat folk till våldsamheter, det är bevisat på en rad olika videoinspelningar under våra valkampanjer, jag Donald Trump är en fredens man, jag ber aldrig nån till att slå nån annan, jag är emot våld och konflikter. Har vi kärnvapen självklart ska vi använda som vi har, dom är ju helt ofarliga för våra vänner men dödliga för ovänner. Issmältningen vid våra sydpol och nordpol är fabriceringar av nojiga miljönördar. Vi utöka användande av gas och skapa fler gasfält viss miljö påverkan men viktigaste är ju profiten för ägarna. Visst ska vi öka på användandet av kol för dom amerikanare som äger kolgruvor behöver inte nojiga miljönördar i USA eller övriga världen.


Om inte detta är att hetsa upp folk mot politisk opponent, ja vad tusan är det då ?
Utöka fraktion av olja och gas, det innebär 18 olika kemikalier i ett borrhål som spränger upp olja och gasen till ytan med rester av denna kemiska cocktail till ytan. Har pratat med en del markägare som bedrev stora jordbruk, och turist företag men som fick sin mark förgiftad av denna borrning i USA och Kanada, som börjar vid detta laget bli överexploaterad på detta område. Därav behöver republikanerna mer sådana här naturtillgångar som både Ryssland och USA anser sig har enkel fri tillgång över oavsett vem som äger dom, det är för dom ytterst små parenteser.


Sen att Donald Trump's väljare har grövre vapen än pistol tack vare NRA så kommer nu dom mest fanatiska ta med sig vapen till vallokalerna den 8/11-2016 för att säkra att inte demokraterna har valfuskat eller att väljarna som kommer till vallokalerna inte på nåt sätt kan valfuska med att rösta på Hillary Clinton, dom måste ju enligt Donald Trump säkra honom till att bli president till varje pris.


Och VIPS är vi som i valet då det gällde Krim där dom fanatiska anhängarna till Putin , MC-gänget nattens vargar, NEO NAZI, och ryska maffians beväpnade anhängare kom med skarpladdade k-pistor till vallokalen för att säkra ur sin syn valet gick som dom ville. Frågan är ska Trumps väljare gå samma väg som Putin gick då han annekterade Krim och nu nordöstra Ukraina, men nu en amerikansk version av det med upprorsmakaren Trump i spetsen med sina beväpnade anhängare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar