tisdag 18 oktober 2016

RYSKA NAZISTISKA ARMEN I UKRAINA TAR....

Efter MOTOROLAS död har hans vapendragare tillika Kreml godkända Alexander Zakharchenko ledare av Donetsk republiken i nordöstra Ukraina. Hotar nu Ukrainska armen, säkerhetspolisen, ukrainska miliser även Petro Poroshenko Att nu kommer hämnden och den ukrainare som fortfarande befinner sig i nordöstra Ukraina gör det olagligt. Och följande städer är nu ryskt territorium och det är Novorossia/Donbass, Zhitomir, Kiev, Kharkovoch Dneprotrosk.

Denna soldaten är placerad på Krim och tillhör armens NEO NAZI .

Som belöning för att han skar huvudet på en schäfervalp i en video på internet och sen visade upp stolt NAZI flaggan bestämde sig ett högt militärbefäl på Krim att ge denna unga väluppfostrade man en medalj för tapperhet.

Sen nu efter Motorolas död så samlades prorysk folkmassa med en hel del militärer och lösa proryska milisgrupper i Kiev 14/10-2016 Soro &US NGO sponsrad högra sektorn/ Neo NAZI, som började ropa HITLER LOVES SS-URSÄKTAR.

Så att trodde att NAZI gruppen inom ryska armen fanns bara i Krim men ack vad jag bedrog mig den är nu fast rotad i nordöstra Ukraina och sprider sig snabbt till övriga Ryssland närmare dom ryska judarnas bosättningar.
Och nazister som hatar muslimer, judar. Hur kommer Vladimir Putin hantera allt aggressivare självständigare nazister med tunga militära vapen. Så det är inte bara den enormt rika Tjetjenska ledare Ramzan Kadyrov han har orsak att vara orolig för. Det kaos han har hett strävat efter att få biter väldigt surt hans sexiga rumpa och existens om han inte tvärvänder och bli NAZISTERNAS ledare där också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar