söndag 2 oktober 2016

PUTIN & OLIGARKERNA STARTAR KRIG...

Det är som många fler teologer säger och teologiska intresserade från en rad olika länder. Men också pensionerade militärer att Vladimir Putin och hans oligarker lever i en värld för sig själva. I den låsta förvridna världen anser sig Putin med al-Assad rätten att mörda flera småbarn i oppositionens befolkning som är obeväpnade och utgör ett fantastiskt rolig måltavla för att hans kompisars fabriks tillverkade vapen ska på verka i fantastisk uppvisning för resten av världen.

För 100 år sen skrevs en domedagsprofetia om att Ryssland skulle få en ledare som bröt ner hela ekonomiska samhällssystemet för en liten klick vänner egotrippade med begär på rikedom och makt. För att kunna underhålla sin cyniska tillvaro flytande krävdes krig och massförstörelse av megaformat. 

Ryssland har börjat få utbrott av olika boskapssjukdomar bland annat i Sibirien, där det vintertid är -52 grader kallt. Så nåt destruktivt och tungsint vilar över Ryssland den saken är klar. Det är inte terroristerna Putin vill kriga emot han vill sätta övriga världen på plats med krig mot NATO länder som är till huvudsak intresserad av att bekämpa terrorgrupperna araberna och Afrikas befolkning vill slippa bli terroriserade av.

Han kan nu göra flera olika saker samtidigt följa bokstavligt al-Assad vilja att total massmörda obeväpnade människor mest kvinnor och barn som utgör dom lättaste måltavlorna. Och skapa en till mer permanent konflikt mellan sunniter och shiamuslimer som också bistår al-Assad i form av Iran.

Så om man ser det teologiskt i sammanfattning på Syriens händelse utveckling så al-Assad med aktivt stöd av Putin Hjälpa al-Assad aktivt total utrota oppositionens befolkning, samtidigt som man tar småskott mot terrorgrupperna. Irans inblandning är att Iran som shiamuslimskt vill utrota sunniter och ser det som en utmärkt tillfälle. Och Putin säger ja till detta för Rosatom får ju bygga fler kärnkraftsverk och det blir mer pengar till Putin och hans kompisar. Och så länge Putin och hans kompisar tjänar pengar på kriget och fler kärnkraftsverk, ska ingen säga något emot vad han och oligarkerna företar sig. Och sen skiter han i vad konsekvenserna blir för övriga världens befolkning.

Sen att att bidrar till att skapa ett permanent krig mellan dom arabiska stammarna i arabländerna ser han som en bonus, då får han sälja mer ryska högteknologiska vapen.


Om ni tycker jag blivit mer mot Vladimir Putin och hans oligarker och kommer med mer negativa åsikter är att jag vet vilka ekonomiska konsekvenser det får för övriga världen och särskilt Europa, men hur allvarliga miljöproblem som Rosatom, Putin, al-Assad och Iran skapar med det nu som eskalerar i Syrien och Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar