lördag 8 oktober 2016

TURKIETS PRESIDENT GÖR TURKIET ISLAMSKT...

Erdogan Turkiets president gör landets största och allvarligaste förändring för landets befolkning. Han gör landet helt ISLAMSKT. Bygger 9000 moskeer och förbjuder ortodoxa och kristna religioner.

Så om ni far till Turkiets för att hitta landets gamla själ som denna med traditionella kläder så får det inte förekomma framöver.

Detta är vad många kvinnor kommer att bära med tanke på att Erdogan antar ISIS strikta klädkoder för befolkningen.

Så kvinnornas kläder kommer att måste vara som dessa och detta gäller även turister i Turkiet. Erdogan kommer också att ha klädpoliser som kollar att klädreglerna följs av alla.


Att Turkiets president nu suddar ut det sista av Turkiets själ och tvingar in befolkningen att strikt följa ISIS islamska lagar gör inte direkt nån jätterusning efter resor till Turkiet kan man säga.

Min herre Recep Tayyip Erdogan Turkiets president vad gör du med ditt land. Du säger ni ska inte tvinga mig till nåt men du ska tvinga miljoner människor att anta en religion som dom inte direkt känner lust att konvertera till. Går inte respekt 2 vägar, för att få respekt måste du också visa respekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar